Voda koja ulepšava

Hoteli sa bazenima termalne vode pružaju mogućnost za kozmetički tretman najvišeg kvaliteta, kombinacijom blagotvornog dejstva lekovite termalne vode, profesionalnog znanja i najsavremenijeg tretmana. Sve to vam omogućuje da aktivno radite na svojoj spoljašnjoj lepoti i unutrašnjem skladu.

Kakve tretmane možete očekivati u svom hotelu? To su paket lepote, koji nudi masažu vrata i lica radi oslobađanja od stresa, tretman jontoforeze /ionophoresis/ (tehnika koja koristi blago naelektrisanje da bi se omogućilo lekovito dejstvo kroz kožu), ribanje radi očišćenja i osveženja, oblog od lekovitog blata i mulja iz banjskog centra Heviz, pedikir i manikir, švedska masaža i Shin Tai. Ako vam je potrebno više od gore navedenog maženja, tretman mikrodermabrazije (skidanje sloja), ultrazvučni tretman, tretman Celluloderm 2000 za stimulaciju mišića (usmeren je protiv celulita i viška sala, a istovremeno stimuliše limfni sistem), vacustyling (za zdravo i vitko telo) su tekođe dostupni.

Veliki broj uspešnih kozmetičkih proizvoda i tretmana, koji čine kombinaciju najnovijih inovacija i prirodnih sastojaka, upravo potiče iz Mađarske. Kozmetička herbarija Ilcsi  (Ilči) se zasniva na filozofiji prema kojoj priroda ima rešenja za sve vrste problema kože u praksi, predeo Szentkirály (Sentkiraj) vam omogućuje da negujete svoju kožu spolja i iznutra mađarskom mineralnom vodom; Kaviczky proizvodi bez aroma i boja neguju kožu istim čudesnim intenzitetom kao što to čini treset iz jezera Heviz. Luksuzni proizvodi po nazivu Omorovicza koriste vode poznatog međunarodnog spa centra, Budimpešte, koji ustvari liče na neki spa tretman za maženje zatvoren u bocu. Pustite vašu unutrašnju lepotu da sija, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Pregledaj među paketima i rezervišite svoj fantastičan odmor u Mađarskoj!

Upoznajte regije Mađarske
Hungary Južno-Podunavlje Južna ravnica severna ravnica Zapadno Podunavlje jezero Balaton Srednje Podunavlje Budimpešta i okolina Eger-Tokaj(Severna-Mađarska) severna ravnica jezero Tisa