Kupanje i brčkanje

Akvaparkovi Mađarske zadovoljavaju sve vaše potrebe i zahteve oko kupanja, i to tokom cele godine. Povedite decu, baku i dedu za celodnevnu porodičnu zabavu!

Sve banje i kupatila ove zemlje nude neku vrstu porodične zabave, od dečjih bazena do tobogana svih oblika i dužina. Kombinovanje lečenja, opuštanja i zabave tokom godine u Mađarskoj apsolutno ne predstavlja naročit izazov. Tokom leta, naćićete sofisticirane akvaparkove u svim delovima zemlje. Počevši od najvećeg bazena sa talasom u gradu Zalaegerszeg, do staza za bob na vodi u Abadsaloku (Abádszalók), imate veliki izbor kombinacija, bilo gde da odete na kupanje.

Najveći vodeni tematski park na zatvorenom u Srednjoj Evropi se nalazi na periferiji Budimpešte, i deluje kao prava replika hrama Angkor Wat. Poseduje 11 tobogana različitih dužina i veličina, i ima čak 17 bazena. Svega 23 kilometara severno od Budimpešte, u naselju Mođorod (Mogyoród) imate „zakon" za akvapark, koji stvarno nudi kompletan sadržaj. Uz tobogane ispod i iznad zemlje, bazene koji se prostiru na površini od 12 hektara, prava vodena zabava ne može izostati.

Imate sardžajan kompleks vodenog parka u gradu Debrecinu, gde se ispod krupne staklene kupole nalazi obilje tropskih biljaka i vodeni raj, pun zabave i izazova. Segedin je pravi grad vode sa svojih 13 topogana, ali ima i dečje i velnes bazene, centre za lečenje, prostor i mogućnost za sve vrste sportova, i priliku za beskrajnu zabavu i opuštanje. Pored lekovitih voda grada Hajdúszoboszló (Hajdusoboslo), ovde vas čeka mnoštvo bazena sa slonovima koji prskaju vodu. Za porodično opuštanje i zabavu u bilo kom periodu godine, posetite banju na zatvorenom u mestu Bükfürdő (Bukfurdo).

Pregledaj među paketima i rezervišite svoj fantastičan odmor u Mađarskoj!