H2O koji leči

Voda je izvor mentalnog, duševnog i fizičkog blagostanja, a Mađarska obiluje čarobnim vodama. Dođite i uverite se!

Vode koje su blagotvorne za telo mogu se svrstati u tri kategorije. Kao prva, termalna voda izbija iz podzemlja i ima temperaturu od 20 stepeni celzijusevih ili više. Zahvaljujući svojim izuzetnim geološkim odlikama, temperatura termalne vode u izvorima na teritoroji Mađarske iznosi 30 stepeni ili više. S druge strane, mineralna voda se može pronaći u površinksim slojevima, i sadrži najmanje 1 gram ratsvorenih minerala u količini od jedne litre. Na kraju, medicinska voda je mineralna voda sa naučno utvrđenim lekovitim efektom. Medicinske vode u Mađarskoj su najvećim delom termalne vode.

Termalna voda može biti lek za različita oboljenja. Relaksacija u vrućoj vodi odstranjuje stres i nervozu, ubrzavajući time sopstven mehanizam za lečenje vašeg tela. Podzemne vode sadrže hemijske elemente kojih nema u površinskim vodama, menjajući time sastav minerala u vašem telu. Soli u vodi stimulišu kožu, ubrzavajući time oslobađanje od štetnih materija po krvne sudove. Ubrzava metabolizam, samim tim organizam se efikasnije oslobađa od nepotrebnih materija. Termalne vode takođe imaju dejstvo kojim se oslobađate od bola i upale mišića.

U minaralnoj vodi nema hemijskih ili mikrobioloških zagađenja ili aditiva. Ove vode ne poseduju kalorije, stoga su dobre i za održavanje odgovarajuće telesne težine.

Zahvaljujući svojim hemijskim i biološkim sastojima, medicinska voda dokazano leči nepravilnosti kretanja, ginekološke bolesti, neplodnost, hronične bolsti kože, neke slučajeve vazokonstrikcije, a blagotvorne su i u procesu rehabilitacije od sportskih povreda. Bilo da se kupate u medisinskoj vodi ili da je pijete, sugurno će te se osećati bolje i fizički i psihološki.

Pregledaj među paketima i rezervišite svoj fantastičan odmor u Mađarskoj!