Budimpešta: Najtopliji zimski izbor

Zamislite kupku unutar tople pare, spa tretman pod tamnim zimskim nebom i ispijanje toplog crvenog vina pod sjajem hiljada treperavih svetala božićne pijace u Bazilici. Zamislite uživanje u obilnoj mađarskoj večeri na obali Dunava, dok istorijski Budimski dvorac veličanstveno sija pred vama.

To su samo neka od zadovoljstava koje zadivljujuća mađarska prestonica, Budimpešta, može da ponudi zimskim posetiocima i koja čine ovaj grad privlačnim mestom za istraživanje tokom zimskih meseci. Da bi podstakli posetioce da se duže zadrže i zaista izvuku maksimum iz svog zimskog "bekstva", vodeći hoteli u gradu će još jednom pokrenuti posebnu promociju "Budimpešta - zimski poziv", od 1. novembra do 5. aprila 2015. godine. Gosti će moći da ostanu "tri noćenja po ceni dva" ili "četiri noćenja po ceni tri" u mnogim hotelima sa 3, 4 ili 5 zvezdica i besplatno uđu u bilo koju od tri istorijske banje u gradu (Gelert, Rudas i omiljena banja stanovnika - Lukač banja), što čini Budimpeštu jednom od najvrednijih destinacija za zimovanje ove godine. Uživajte u popustima između 20% i 50% na "Giraffe Hop on Hop off" ture turističkim autobusima, legendu razgledanja grada krstarenjem, ulaz u Széchenyi termička kupatila ili Aquaworld vodeni park. Ne zaboravite da isprobate poseban ukus Budimpešte u restoranima "Gundel", "Kárpátia", "Széchenyi" and "Simbol" ili na Advent gozbi u Bazilici. Naučite više o Mađarskoj u Mađarskom nacionalnom muzeju, centru savremene fotografije Robert Capa ili u Mađarskoj kući fotografa! I da, iznajmite motor s prikolicom – "Tuk-Tuk" ako tražite avanturu u gradu!

Da biste dobili besplatnu aplikaciju za mobilni telefon BWI džepni vodič, posetite bwi.pocketguideapp.com i  preuzmite svoju "Winter Invitation Tours".

Da biste rezervisali svoj let do Budimpešte, posetite http://flightticket.bud.hu/.

Za više informacija posetite www.budapestwinter.com!